DUDA - din vej til viden

Start  |   Opgaver  Video  |   Aviser  Spil  |   TV   Oplysningen

 

Juleopskrifter

Andesteg
Brunede kartofler
Flæskesteg
Frikadeller
Grønlangkål
Kalkunsteg
Leverpostej
Medisterpølse
Risengrød
Ris a la mande
Rødkål
Sylte

Grønkål og grønlangkål

Grønlangkål,
ingredienser til 4 personer:

Tilberedningstid: ca. ½ time

Der beregnes 150 - 200 g per person

- 600 g frosne grønkålsboller
  (eller kogt, hakket frisk grønkål)
- 30 g margarine
- 1 dl. piskefløde
- salt
- evt. peber
- sukker

Grønkål og grønlangkål, nem opskrift på hjemmelavet grønlangkål

Tilberedning af grønlangkål

Grønlangkålene tilberedes i stegegryde eller pande Margarinen smeltes, kålene kommes i, derefter tilsættes piskefløden.

Kålene varmes godt igennem og smages til med salt og sukker, og evt. lidt peber.

Kålene serveres med kogt kold letsaltet flæsk, kogt og stegt medister, hamburgerryg små brunede kartofler, rødbeder og sennep

Hvis man er til det, kan retten fint serveres med øl og snaps.

Grønkål og grønlangkål, nem opskrift på hjemmelavet grønlangkål Grønkål og grønlangkål, nem opskrift på hjemmelavet grønlangkål

Grønkål og grønlangkål hører julen til. Her finder du en nem opskrift på hjemmelavet grønlangkål.

DUDA © 2017  | Om DUDA | Annoncér på DUDA | Foreslå nyt link | Link til DUDA