DUDA - din vej til viden

Start  |   Opgaver  Video  |   Aviser  Spil  Oplysningen

 

Annoncér på DUDA

| Om DUDA | Skriv til DUDA |

Som udgangspunkt er DUDA ikke en kommerciel hjemmeside, men selvfølgelig koster det penge at drive vores site. Da  vi ønsker at stille DUDA gratis til rådighed for vores brugere, viser vi relevante bannerreklamer fra udvalgte annoncører. De reklamer, der bliver vist, følger DUDAs regler for links, dvs. at vi ikke viser nogen form for erotiske eller på anden måde stødende reklamer.

DUDA's brugere er primært elever / unge i alderen 12-25 år, samt undervisere / forældre i alderen 25-50 år. Mange andre videnbegærlige sjæle tiltrækkes dog også af DUDAs overskuelige opbygning. Siden lanceringen i 2002 har antallet af besøgende på DUDA været jævnt stigende til over 500.000 sidevisninger per måned fordelt på ca. 170.000 unikke brugere. Vi forventer, at den positive udvikling af besøgstallet fortsætter.

Ved at annoncere på DUDA kan du få eksponeret dine produkter / ydelser for DUDAs besøgende, og der er mange muligheder for at tilpasse annonceringen til netop dine ønsker og behov:

Tekstlinks
Tekstlinks kan placeres på DUDA fag- og temasider. Her er det naturligt at placere annoncen på sider, der er relevante for det annoncerede produkt eller ydelse. Sælger du f.eks. gaveartikler, vil det være oplagt at placere et tekstlink på DUDA’s julesider eller konfirmationssiden.

Bannerreklamer
På DUDA er der mulighed for at benytte forskellige bannerstørrelser og placeringer, f.eks.:
1) 768x90 Topbanner (øverst på udvalgte eller på alle sider)
5) 200x200 eller 200x60 banner, som placeres på den eller de sider på DUDA, der er mest relevante for det produkt eller ydelse, som du ønsker at reklamere for.

Sponsor
Bliv sponsor og få en fast visning af dit banner på en af DUDAs fag eller temasider.

SEO Søgemaskineoptimering af din egen hjemmeside
Du har lavet din egen flotte hjemmeside, men du drukner i mængden og har kun få besøgende. Du kan selvfølgelig selv gøre meget for at søgeordsoptimere din hjemmeside, men henvisninger fra andres hjemmesider er det, som betyder mest, hvis man vil opnå en topplacering på f.eks. Google. Med et tekstlink på én eller flere af DUDA’s sider får du fra kvalitetshenvisninger til din hjemmeside, og forbedrer dens placering på søgemaskinernes resultatlister.

Hos DUDA sættes fleksibiliteten i  højsædet. Har du andre ønsker end dem du kan læse om her på siden, så kontakt os og lad os sammen skræddersy den rigtige løsning til dig !

Hør mere om annonceringsmulighederne ved at kontakte:

Jensen Consulting
v/Erik og Ana Jensen
Bygvænget 259
2980 Kokkedal
mail: info@duda.dk

DUDA © 2019  | Om DUDA | Annoncér på DUDA | Foreslå nyt link