DUDA - din vej til viden

Start  |   Opgaver  Video  |   Aviser  Spil  |  Oplysningen

 

Action  Bilspil  Børnespil  Hjernegymnastik  Kortspil  Malebog  Pigespil  Puslespil  Sport  Skydespil  Strategi

Strategispil / rollespil

Klik her hvis du ikke kan se spillet

Goodgame empire - strategispil

Goodgame Empire
Gør din egen lille fæstning til hovedstaden i hele riget i dette spændende online strategispil. Du skal samle en mægtig hær, som kan forsvare dit rige og hjælpe dig med at udvide dit territorium. Du kan indgå alliancer med andre spillere i hele verden for sammen at knuse jeres fjender, så du kan bliver den eneste hersker i det mægtige imperium.

Shadow Kings, The Dark Ages, online stragegispil

Shadow Kings - The Dark Ages
Dyk ned i Shadow Kings – Dark Ages‘ humoristiske fantasy-verden: Slut dig sammen med uregerlige dværge og stolte elverfolk og stå imod skyggernes mørke kræfter! Driv handel og få din økonomi i gang. By din by op til et stort metropolis og forsvar det mod orker, gobliner og trolde! Kæmp mod eller dan alliancer med andre spillere for at vinde magt og ære.

Big Farm - online strategispil

Big farm
Skab den bedste gård, du kan forestille dig med dette sjove spil. Du har arvet et stykke jord, hvor du kan bygge din egen gård. Du begynder med at dyrke hvede, at lave en mølle så du kan lave mel, som du kan sælge og udvikle gården, så du med tiden får en super gård med afgrøder og dyr.

Legends of Honor - strategispil

Legends of Honor
Har du hvad der skal til for at kæmpe og vinde de store episke kampe i Legends of Honor? Planlæg dine næste skridt nøje og bliv den mest magtfulde hersker i middelalderens verden. God fornøjelse

Goodgame Gangster - online strategispil

Goodgame Gangster
Lever det spændende liv som gangster i en storby! Udfør opgaver for "The Godfather", kæmp med eller mod andre spillere og skaf nyt udstyr på det sorte marked. Du kan også starte din egen gangsterfamilie, og blive den største gangster i historien.

Her finder du sjove online stratigispil / rollespil, som du kan spille helt gratis

DUDA © 2019  | Om DUDA | Annoncér på DUDA | Foreslå nyt link